Alla inlägg den 9 april 2008

Av Frida Lindberg - 9 april 2008 16:37

uscha, vilka hosta man har fått! Sånt gillar inte jag, jag är alltid sjuk!

ja, för att summera gårdagen, eftersom jag inte skrev nåt, så lyder den; vakna,tjejmässa,Sundsvall med Emelie, tandställning,Soffe,Hem,sova!:)

rätt bra dag. Men jag är trött som aset, sover aldrig känns det som. alltid är det nåt som strular. Och det är rätt korkat att * tror att allt * gör påverkar mig och trycker ner mig, men då har du fel! DET GÖR MIG STARKARE!

Det är bara * som inte lärt dig att använda det negativa och vända det till nåt positivt.


Och Dagen som varit har ju varit rätt bra den med!:)

jag missade bussen så då fick jag en liten sovmorgon där då, sen på skolan träffade jag alla mina coola kompisar och snackade och busade som vanligt!

Och en sak säger jag! GRYMMA! oh,stekheta. ah, nu var det sagt. eller ja, skrivet men ändå!=D Sen åkte jag och Källman bussen hem och pratade lite och jag fick lite nytt byaskvaller, eller ja. Byaskvaller var det väl inte, eftersom det handlade om stadsbor men aa. Och jag tror jag alltid ska sitta med källman i fortsättningen, det var asnajs! vi liksom, mja det var najs helt enkelt. Men källman är rätt bra när det kommer till kritan.

Men iaf, nu är jag barnvakt, min lillebror är bäst! noppepoppe hallontroll.<3<3<3 Tror jag ska plingalinga kjelle sen, hmmm. ahja.

Nu ska jag ta tag i allt och göra lite middag, jag är hungrig! OCH FÖRRESTEN; alla tycker jag har blivit så grymt mycket sötare med tandställning, tom snygg!;o gosse, inte illa komplimanger(om det nu räknas som det???)


PUSS HEJ MIN LINGONTJEJ


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards